Google Drive for Lexmark skrivere – billig og god måte å lagre dokumenter på i skyen

Google Drive for LexmarkVi installerte vår nye Lexmark skriver på kontoret. Flott maskin med mange apps innen dokumenthåndtering. Vi begynte med en gang å bruke Google Drive.Med Google Drive får du 15 GB gratis lagringsplass på nettet fra Google.

Her kan man lagre dokumenter fortløpende i «skyen». Alle dokumenter er da tilgjengelig i fra pc, nettbrett og mobil.En god løsning for bedrifter som ikke har behov for avanserte server-/dokumentløsninger.

Vi skanner dokumenter direkte i fra skannermateren på skriveren til Google Drive.

Vi har laget forskjellige foldere alt etter type dokument som skannes. Før dokumentet skannes så skriver vi inn nøkkelord som gjør det lett å se hva dokumentet gjelder.
Dette er ting som kontrakter/avtaler, faktura, brosjyrer m.m. Dette gjøres via brukerskjerm på skriveren. Menybasert og enkelt å bruke.

Denne innskanningen kan også automatiseres med Lexmark Accuread Automate som leser definerte nøkkeord i dokumenter automatisk. Dette sparer mye arbeid i lagring og gjenfinning av dokumenter.

God og billig måte å organisere dokumenthåndtering for mindre bedrifter og organisasjoner som vil lagre dokumenter for deling blant ansatte, avdelinger og samarbeidspartnere. Se mer informasjon

Ta kontakt med oss på printer@printernorge.no så ringer vi tilbake for en samtale hvilken kopi/print løsning som kan passe bedriften sammen med programvare for dokumenthåndtering.

Se vårt utvalg av Lexmark BSD modeller.