Etablere bedrift leie kopimaskin / laserskriver løsning

Vokser bedriften

Etablere bedrift

Rentaprinter fleksibel leieavtale kopi/print/MFP som oppgraderes etter hvert som bedriften vokser.Nyetablert bedrift som trenger en god kopimaskin løsning med mange funksjoner? Velg en brukt multifunksjonsskriver A4 og/eller A3 format til en lav månedsleie.

Frigjør bedriftens midler til andre ting enn en kjøp av en laserskriver. Hold også kostnader lavest mulig i starten. Likviditet er meget viktig inntil inntekter begynner å bli stabile.

Her går det ofte 2-3 år før man begynner å bli sikrere på fremtiden. Hold mest mulig alle kontrakter og avtaler, der hvor bedriften forplikter seg til å betale et beløp, lavest mulig.

Ikke minst er det viktig å sørge for kort oppsigelsestid. Ikke lås bedriften i langsiktige forpliktende kostnader.

Start med å leie billig color laserjet HP eller Lexmark kopi/print løsning som gjør jobben. Se gode tilbud www.rentaprinter.no leieavtaler med løpende tre måneder oppsigelsestid.

Når bedriften vokser og behovet for utstyr med f.eks. flere funksjoner innen dokumenthåndtering, kopimaskin A3 format og annet m.m. så bytt ut.
Regelen her er som alle andre steder jo mer avansert jo dyrere blir det.

Akkurat det samme hvis det skal være flunkende nytt. Har man bedre økonomi så er det fornuftig å få inn kraftigere utstyr som er bedre tilpasset bedriften når den vokser. Her kan du også velge brukt.

Vi får inn regelmessig utstyr fra blant annet leasing selskap utstyr som er 1-2 år gammelt pga. ja nettopp konkurser.

De fleste bruker ikke mer enn 10% av alle funksjoner som finnes på en MFP maskin. Hardware overkill er regelen ikke unntaket.

Finn en kraftigere kopi/print løsning hos oss www.rentaprinter.no. Vi hjelper deg til rett valg. Fortsatt til en lav månedsleie.

Når bedriften er blitt 4-5 år gi gass den har overlevd etableringsfasen. Se etter utstyr som gjør bedriften mer effektiv i daglige rutiner og gir en bedre flyt i informasjons behovet.

En løsning med mange funksjoner innen dokumenthåndtering, sikker print og print via internett m.m. Igjen sjekk www.rentaprinter.no.

Rentaprinter gir fleksibilitet hele veien i enkle leieavtaler alltid med en kort oppsigelsestid. Mange bedrifter har grått blod når de oppdager hva det koster å komme seg ut av en leasing kontrakt.

Tenk hvis du får en kjøper til bedriften og du kan cashe litt ut gjennom en due diligence så trekker kjøper av 50.000 pga. en leasingavtale som trekker ned verdien. Et surt verdifall pga. en leasingavtale.