7 måter å bedre utskrifter for bedrifter med skyteknologi

Lexmark-utskrift-fra-skyen

Med en nettskybasert pakke med tjenester kan du redusere kravene til infrastruktur for utskrift, forenkle enhetsbehandlingen og levere utskriftsløsninger som forbedrer produktiviteten og fleksibiliteten.

Tjenester for skybasert utskriftsbehandling har en hel rekke fleksible funksjoner for optimalisering av utskrift i et hvilket som helst utskriftsmiljø, fra små bedrifter til store konserner:

1. Sikre og lagre
Skyutskrift legger til rette for sikker frigivelse av utskrifter i hele organisasjonen, hindrer at konfidensielle utskrifter faller i gale hender og sparer kostnaden og avfallet knyttet til utskrifter som ikke blir hentet
2. Uten server … er mer
Gamle, dårlig vedlikeholdte utskriftsservere kan sette hele nettverket og dokumentsikkerheten i fare. Skydrevet utskrift beskytter dokumentene, dataene og nettverket ditt mot risikoen ved en utskriftsserver på stedet.
3. Forstå
Sentralisert datainnsamling og detaljert rapportering om utskrift, kopiering og skanning i hele organisasjonen hjelper deg med å identifisere problemer og få innsikt for å kunne ta informerte beslutninger.
4. Mobiliser for suksess
Mobilen er også en del av skyen. Med skyutskrift kan du velge hvor og hvordan mobilbrukere skriver ut i hele organisasjonen.
5. Overvåk og oppdater
Konfigurer skrivere, samle inn viktig enhetsstatistikk og hold alle oppdatert på få minutter.
6. Betal for bruken
Glem utskriftsservere på stedet og kapitalinvesteringer. Med skyutskrift kan du abonnere på tjenestene du trenger, og betale hver måned.
7. Fart og skala
Skyteknologi i verdensklasse sikrer toppytelse, og den kan skaleres etter hvert som bedriftens behov endrer seg, uten utskriftsservere på stedet eller programvare som må installeres og vedlikeholdes.

Lexmark Cloud-tjenester gir en mer effektiv og rimelig vei for å lykkes med utskriftsadministrasjon.

For kontakt med salgskonsulent send oss en e-post til printer@printernorge.no.