E-post server SMTP – Simple Mail Transfer Protokoll

 

For at du skal kunne bruke alternativet skann til e-post server må bedriftens kontormaskin være tilkoblet et nettverk og ha tilgang til en POP3- og SMTP-server.
Hvis du ikke har informasjon om dette, kan du få det av internettleverandøren eller nettverksadministratoren din.

Ved å benytte vår SMTP lisens sparer du tid og besvær.
Sikkerheten rundt mail-servere blir stadig strengere, bl.a. for å hindre spam-mail, og SMTP innstillinger som en gang virket fint, kan plutselig slutte å virke.

Bruker du en gratis SMTP-server, vil det også være tilfeldig om e-posten kommer frem fordi der du sender den fra en som har dårlig IP-historie.
Dårlig IP-historie vil du typisk få hos gratis SMTP tjeneste med mange gratis abonnenter som hvor mange bruker den til å send ut spam.

SMTP systemer som tilbys gratis av WEB/ISP tilbydere blir lagt mye restriksjoner på og i mange tilfeller avviklet. Flere tilbydere gratis WEB/ISP ønsker ikke å drifte disse eller bruker minimalt av ressurser på vedlikehold. Oppstår feil så er det kunde/bruker som sitter igjen med problemet. De må da eventuelt finne ny gratis leverandør, med den usikkerheten dette innebærer, eller velge en betalingsløsning som vi tilbyr med tilhørende kryptering og sikkerhet (SSL og TSL).

Vi bruker en egen mail-server, og du slipper å tenke på å holde styr på konto og innlogging og porter, det tar vi oss av.
Hvis du ikke ønsker å tenke på det tekniske, kan dette være en rimelig og driftssikker e-post server løsning for bedriften.

English speaking customers go to https://sendgrid.com/blog/what-is-an-smtp-server/.

Pris per år kr. 1.455,- eks. mva. Årlig lisens. Tillegg servicetekniker fjernsupport installasjon a. kr. 995,-/time.