Få solid provisjon formidling salgsmulighet kopi/print kontormaskin

Tjen solid provisjon på salg av kopi/print skriverløsninger

Få ekstra inntekter ved å formidle salgsmuligheter egne kunder eller leads som ønsker en kopi/print skriverløsninger.

Favicon rent-a-printer Driver du med salg til bedrifter diverse produkter innen telefoni, kontormøbler, kaffemaskiner eller andre kapitalvarer så kan formidling av lead kopi/print gi en provisjon.

Printer Norge AS/Rentaprinter tilbyr en solid provisjon til de som kommer med en salgsmulighet og det blir suksess.

Leie-Lexmark-Device-as-a-Service Et eksempel
Du er i en salgssamtale med en etablert kunde eller potensiell kunde innen det du driver med. Dette kan være en bedrift som ønsker en kaffeavtale. Dette være seg på telefon, i møte eller via Teams/Skype. Du stiller et spørsmål, når det faller seg naturlig, om de samtidig er i markedet for en kopi/print skriverløsning? Bare fortell at du formidler kontakt med Printer Norge/Rentaprinter. De har rimelige proffe skriverløsninger til bedrifter.Noter ned navn og telefon nummer, helst også e-post adresse. Denne sender du til lead@printernorge.no. Din e-post med lead blir registrert i vårt salgslead kartotek. Vår salgskonsulent følger opp lead, foretar en behovsanalyse og sender et tilbud. Vi følger alltid opp med telefonsamtale etter at tilbud er sendt.Eksempel Lexmark XC9235 med leasing/leie kr.895,- per måned. Dette i 60 måneder til sammen 895X60=kr. 53.700. Provisjon 15% blir kr. 8.055,-. Dette utbetales i en engang.
Kortidsleie kopimaskin / storformat skrivere Resultat av salgs kontakt blir sendt til deg hvorvidt det ble suksess eller ikke. Lead står oppført i 6 måneder hvor din oppføring blir slettet.
Du trenger ikke å kunne noe om kopi/print. Vi tar oss av alt i fra innsalg, levering, installasjon og oppsett i nettverk med brukerinnstillinger.

Ta kontakt med Markedssjef Jan Rune Hopland / jrh@printernorge.no.