Fjernsupport / remote support kopi/print laserskrivere


Printer Norge har et team på support som tar kontakt, via Teamviewer remote support, med våre kunder ved behov.
Alle skriverløsninger er koblet til nettverk. Dette via kabel til vegg, kabel til trådløs ruter og mobil nettverk.
Her er det mange kilder til feil som kan hindre utskrift fra printer og skanning av dokumenter.
Dette er forhold utenfor skriver og som ikke skyldes skriver men utstyr og tjenester levert av andre leverandører.

Her er en del eksempler på ting som løses via fjernsupport av vårt team:

Trenger hjelp til å koble pc til skriver. Skan til e-post problem. Fjernsupport via TV (TeamViewer), satt opp skann til mail \(kunde mail server\)
Vi trenger service på printeren. Scanneroppsettet på printeren. Micrisoft ipp driver. Får kontakt med printeren. TV, sjekket fysisk tilkobling, ok. skrudd av/på dhcp, maskin fant rett ip, låst til manuell ip. Skann til mail nede, satt inn Telenor dns adresser, testet ok. Kunde skal ha opprydding i nettverk, kontakter oss om behov.
Maskin står med Altibox smtp. Altibox har gjort noen forandringer, så måtte gjøre om smtp server til: smtp.ent.altibox.no. Testet ok.
Skann til epost fungerer ikke. Support via Teamviewer, kommer ikke inn på skriver nettside med noen av kundens web lesere
Hos kunde, gjort om til Globleconnect smtp server ok. Oppdatert firmware, kommer da inn på webgrensesnitt på normal måte.
Vi har et lite problem med skanner-Epost funksjonen på skriveren. Fjernsupport via Teamviewer, lagt til ny port med ip adresse, testet ok. Sjekket at Airprint fungerte.
Får opp melding at printeren er frakoblet. Support via Teamviewer, satt printer til dhcp, plukket ny ip, slått av dhcp. Lagt til printer på nytt med ip-adresse, testet ok. Kunde ringer opp igjen for oppsett på en pc til.
Driveren er utilgjengelig. Tilkoblingsfeil – epost serveren er ikke konfigurert.
Team Viewer support med kunde, får feilmelding på kundens altibox-oppsett. Rette på innstillinger. ok.
Trenger hjelp til oppsett mot plotter via fjernsupport. Får ikke rette farge og får ikke A0 format utskrift. Test utskrift i fra skriver er ok. Oppkobling via TV. Feile innstillinger i utskriftsmeny. Rettet feil og testet ok.
Problemer med å skanne til mail etter diverse oppdateringer av nettverk. Finner ikke ut av det. Snakket med kunde, koblet opp via TV, office365 konto, skrudd på ssl, får da rapport om feil passord. Kunde sjekker dette og legger inn nytt passord, kunde tilbakemelder. Kunde fikk det ikke til med sin office365 konto. Satt opp med PN mailserver, testet ok.
«SMTP-gateway svarer ikke» har igjen blitt et problem. Kan du få en tekniker til å se på dette? Kommer ikke inn på printerens webside, styres av kundens it avdeling i London. Kunde kontakter dem angående smtp oppsett.
Printer har hengt seg opp og får ikke slettet jobb. Slettet print kø. Testet alt ok.
Når jeg forsøker å skrive ut så begynner skriveren å blinke gult, kan du be teknikeren deres ringe? Feilsøking. Skriver innstilt på å bruke letter-format. Satt riktig format. Guider i skuff ut av stilling. Rollerkit til adf og skuff 2 bestilt.
Kan dere også hjelpe oss med printer nå, får ikke til å printe eller scanne noe i dag. Har byttet switch. Feilsøkt/Feilrettet nettilkobling. Nettleverandør har byttet switch i dataskap 1, som står som fordeler av Subnett. Portene til print var ikke satt opp etter byttet. La samtidig til varsling automatisk toner nivå. Ny Firmware oppgradering.
Jeg har flyttet kontor og får ikke kontakt med printeren? Det er det samme nettverket den står på. Support via TV. Nettverkskabel var plugget feil i router, stod i wan, kunde plugget den til en lan-port, print ok. Skann til mail virker ikke, satt opp med ny mailserver, testet ok.
Trenger hjelp med å installere maskinen. Den står uten IP adresse. Telefonsupport/Teamviewer, kunde flyttet, nytt nettverk. Maskin satt til dhcp, maskin plukket ip.
Gjort om ip adresse i driver, testet ok.
Derfor mistenker jeg at det er konfigurasjonen av printeren som er problemet – ikke printeren i seg selv eller nettverksporten. Nullet ned maskin og hdd, satt opp igjen med nyeste firmware. Satt opp skann til mail og kontaktliste. Kunde testet alt ok.
Printeren vår er ikke helt bra. Større filer blir satt på vent og blir ikke printet før det har gått lang tid (typ neste dag) og vi får ikke lengre mulighet til å skanne og få tilsendt til e-post. Ringt kunde. Veiledet kunde til å bytte driver og oppgradere firmware
Får opp feilmelding om løftefeil fra skuff nr 5.errorkode: 60.05. Det løste seg når de slo av og på skriveren , og fjernet arkene fra skuff 5.
Maskinen vil bare skrive ut 1 side, selv om dokumentet er på flere sider. Fjernsupport via Teamviewer, testet med annen driver, sjekket innstillinger, samme feil. Lastet ny firmware, testet ok
Printeren vil ikke lenger bruke skuff som standard. Den går til sykemater hver gang de skriver ut. Begynte med dette på fredag. Koblet opp med Teamviewer, sjekket papirinnstillinger, magasin 1 stod til universal str. satt til A4, testet ok.

Diverse andre ting som kan løses via fjernsupport:

Servicetekniker kopimaskin
  • Generell diagnosering / feilsøking, ikke kontakt med skriver, skriver offline, papirstopp, feilkoder, rekvisita varsler, vedlikeholds deler.
  • Driverproblemer, fargeproblemer på utskrift, feil på kvaliteten på utskrift, striper ved skanning, papirstopp i skanner, utskriftsfeil.
  • Skriver plukker fra feil skuff, taksering av skriverens tilstand / prisvurdering, verdt å reparere eller bytte, sikkerhetsoppsett / låsing av skriver.
  • Historikk på skriver for kartlegging av svakheter og feil, SMTP innstillinger / skann til mail, skann til sky.
  • Installasjon/avinstallasjon av apper, konfigurasjon av apper.

Printer Norge tar servicetid kr. 995,-/time ned til en halvtime. Dette for servicearbeid utført på oppgaver som ikke er dekket av drifts-/serviceavtale.

For support ta kontakt med oss på support@printernorge.no.

Ta også kontakt via vår Supportsenter service/reparasjon kopi/print maskiner.