Hva er galt med brukt kopi print maskin?

Leie Lexmark XC9265 65 S/M Color MFP kopimaskinIngenting – i hvert fall ikke de som vi leier ut.

For eksempel brukt Lexmark A3 format skriver fullt overhalt av oss og leie med driftsavtale. Hva er da risikoen?

Printer Norge gjennom www.rent-a-printer.no gir små og mellomstore bedrifter en mulighet til å leie profesjonelle kopi/print løsninger. Dette til lav månedsleie. Dette kan være utstyr som har kostet opp mot 50.000,-. Mange modeller selges fortsatt som nye.

De fabrikk overhalte modeller har samme funksjoner kopi/print/skann og innen dokumenthåndtering. De har flott bruker panel med mange muligheter innen oppsett auto funksjoner innskanning og videre sending av dokumenter.

Printer Norge har leietakere i alle bedrifts segmenter fra nyetablerte til store bedrifter som ikke vil binde kapital i utstyr som faller i verdi.
De vil ha maskiner som de vet fungerer, har billige tonerkassetter og drifts trygghet som om den var ny.

Større profesjonelle kopi/print løsninger er langt billige å trykke på enn mindre skrivere. Dette skyldes større tonerkassetter som gir en mangedobling av utskrifter.

Dette fremfor mindre kompakte maskiner hvor alt er «trykket» sammen hvor også tonerkassetter blir redusert.
De må skiftes oftere hvor man enten må løpe ofte i butikken eller få tilsendt med tilhørende fraktkostnader hver gang. En større brukt skriverløsning er da er godt alternativ.

Det er vi som overhaler skrivere i eget verksted, det er vi som utfører service og alle våre kunder har en fast person å forholde seg til. Vi har eget supportsenter som gir fjern hjelp ved nettverks- og diverse andre bruker problemer.

Sjekk vårt utvalg av multifunksjonsskrivere www.rent-a-printer.no. Hør med oss hvilke brukte vi har tilgjengelig og be oss om et tilbud til printer@printernorge.no.