Hva er galt med fabrikkoverhalt kopi/print/MFP?

Fått flere tilbud på ny kopi/print/MFP løsning?Ingenting – i hvert fall ikke de som vi leier ut.

Fullt overhalt av oss. Billig leie med driftsavtale. Hva er da risikoen?

Printer Norge gir små og mellomstore bedrifter en mulighet til å leie profesjonelle kopi/print/MFP løsninger. Dette til lav månedsleie. Dette kan være utstyr som har kostet opp mot 50.000,-

De ulike modeller kopimaskiner har mange bruker funksjoner innen dokumenthåndtering som ikke finnes på nye mindre billige skrivere. MFP skrivere med flott brukerpanel med mange muligheter innen oppsett auto funksjoner innskanning og videre sending av dokumenter.

Printer Norge har leietakere i alle bedriftssegmenter fra nyetablerte til store bedrifter som ikke vil binde kapital i utstyr som faller i verdi lik en stein som kastes i vannet. De vil ha billige laserskrivere som de vet fungerer godt, har billige tonerkassetter og driftstrygghet som om den var ny.

Større profesjonelle farge kopimaskiner er langt billige å trykke på enn mindre skrivere. Dette skyldes større tonerkassetter som gir en mangedobling av utskrifter. Dette fremfor mindre kompakte maskiner hvor alt er «trykket» sammen hvor også tonerkassetter blir redusert. De må skiftes oftere hvor man enten må løpe ofte i butikken eller få tilsendt med tilhørende fraktkostnader hver gang.

Det er vi som overhaler laserskrivere i eget verksted, det er vi som utfører service og alle våre kunder har en fast person å forholde seg til. Vi har eget supportsenter som gir fjernhjelp ved nettverks- og diverse andre bruker problemer.