Lexmark Cloud Print Infrastructure (CPI) som en tjeneste

Cloud print as a serviceEr dere, i likhet med mange andre organisasjoner, i ferd med å foreta et skifte for å minimere IT infrastrukturen? Enten dere er på utkikk etter å redusere IT-byrdene, eliminere kompliserte regnskapsoppgaver eller ganske enkelt etablere en bedre brukeropplevelse, har Lexmark Cloud Printing Infrastructure (CPI)  som en tjeneste kraftig funksjonalitet gjennom å dra nytte av Internet of Things (IoT), kunstig intelligens (AI) og skyteknologi for å spare tid, penger og krefter for organisasjoner.

Slik fungerer Lexmark CPI

  • Enhetene som eies og administreres av Lexmark er installert i henhold til data for anbefalte retningslinjer og avtalte distribusjonsprinsipper, og IoT-smarttjenester er aktivert.
  • Utskriftsservere, køadministrasjon, brukeradministrasjon og datainnsamling flyttes til skyen, og sikker utskrift fra skyen er aktivert.
  • Du velger løsninger som fungerer best for organisasjonen din fra forenklede tjenestefaktureringsmodeller, inkludert bruksbasert løsninger, faste beløp eller tradisjonelle kjøps- og bruksalternativer.
  • Resultatet? IT-avdelingen din kan fokusere på forretningskritiske oppgaver i stedet for tungrodd styring av enheter, infrastruktur, leverandører og fakturaer.

Se mer informasjon hva Lexmark Cloud Print as a service kan gi deg.

Ta kontakt med oss på printer@printernorge.no. Bedriften kan sammen med oss gå igjennom hvordan print/kopi aktiviteten kan legges over i skyen.