Lexmark GHS etiketter farlige stoffer

Lexmark GHS (Global Harmonising System) etiketter transport og oppbevaring av farlige stoffer utskrifter i farger når du trenger det. GHS er et felles internasjonalt system for håndtering av kjemikalier.

Merking GHS av kjemikaler GHS-Branfarlig

Med Lexmark GHS etiketter farlige stoffer kan produsenter skrive ut fargeetiketter for transport, lagring og bruk av farlige stoffer.
Du kan spare tid og redusere avfallet ved å skrive ut etikettene du trenger fortløpende ved behov.

Med GHS-etikettløsningen vår kan du:

  • Skrive ut etiketter i farger og etter behov
  • Du slipper å ha et lager av fortrykte etiketter på flere steder.
  • Skrive ut på riktige medier som kan håndtere tøffe miljøer med utprøvde og pålitelige Lexmark-enheter
  • Få en løsning som er sertifisert for internasjonale forsendelser sjøveien

Spar tid og penger med fargeutskrift
Med behovet for fargepiktogrammer og ønsket om konsekvent varemerking av bedriften, er utskrift i farger svaret. Ved hjelp av fargeskrivere kan du oppnå ensartede etiketter som oppfyller både GHS-kravene og bedriftens egne retningslinjer for varemerke. Og du kan skrive ut alle opplysninger på en etikett i én omgang med blanke etikettark.

Eliminer behovet for fortrykte etiketter
Noen bedrifter bruker fortrykte fargeetiketter for alle kombinasjoner av piktogrammer som kreves for forskriftsmessige etiketter. Det finnes en bedre løsning. Med fargeutskrift kan du bruke blanke etikettark til å skrive ut komplette GHS-etiketter når og hvor du trenger dem, og eliminere lageroppgavene for administrasjon av fortrykte etikettkombinasjoner.

Skriv ut etiketter som tåler elementene
Vi samarbeider med ledende medieleverandører for å skrive ut etiketter som tåler tøffe miljøer. Lexmark er en av to skriverprodusenter som oppfyller kravet som krever at etikettene skal tåle 90 dager i sjøvann som kreves av International Maritime Dangerous Goods-kravene (IMDG) og

British Standard (BS) 5609 Marine Immersion Label Testing Standard for internasjonale forsendelser av farlige stoffer. De fleste skrivere kan ikke oppfylle de avanserte kravene for produksjon av etiketter for farlige kjemikalier. Det gjør Lexmark skrivere.

For mer informasjon ta kontak med oss på printer@printernorge.no.

lag-dine-egne-etiketter-fare-symboler Gratis tegneprogam
Sett sammen dine egne GHS faresymboler og skriv ut på Lexmark laser-/MFP skriverløsning.
Lag ditt eget kartotek med ferdige maler som trykkes ut på godkjent medium etter behov.
Her finner du tegneprogrammet. Lag din egen konto og ta programmet i bruk.
Bruksområder
Værbestandige etikettene er perfekte til alle formål hvor lang levetid og ekstra god klebeevne er nødvendig, både inne og ute.
De rivefaste etikettene kan brukes i og under vann, og er resistente overfor kjemikalier, slitasje, værpåvirkning, UV-stråler og temperaturpåvirkninger.
De kan f.eks. brukes til følgende:
Farehenvisninger og advarselsskilt, advarselskilt ved sveising, merking på tønner og tanker, klebing på kjøretøy, merking av offshore-utstyr, skilting utendørs, merking bygg og anlegg, fluktveier festivaler/konserter/arrangementer.
GHS-etiketter-industri-olje-avfall Vi kan levere et utvalg av værbestandige vinyl etiketter som kan trykkes på Lexmark laser-/multifunksjonsskrivere.  i tillegg er merkeetikettene UV bestandige, vask- og strekkebar. Passer godt til merking av diverse produkter, utstyr og vinyl skilt til informasjon som skal stå i utsatte områder eller ting som skal fraktes rundt.  Ta kontakt med oss på printer@printernorge.no. 
Lexmark-GHF-etikett-skriver Lexmark A4 farge C4150de laserskriver for bruk til å skrive ut GHF klebeetiketter i ulike formater. Trykk egne spesial merker fortløpende etter behov.
For bestilling gå til vår produktside Lexmark C4150de eller send oss en e-post til printer@printernorge.no for mer informasjon eller tilbud.