Lexmark løsninger og programmer for utskrift av forretningsdokumenter fra mobile enheter

skriv ut på printer i fra mobiltelefon og nettbrett
Mobil utskrift for virksomheter Med løsningen Frigi utskrifter fra Lexmark er det enkelt og trygt å dekke behovene til en mobil arbeidsstyrke på tvers av en stor virksomhet. Denne løsningen er en Pull Printing-løsning, som gjør at du kan skrive ut overalt. Den har støtte for mange populære dokument- og bildeformater.

Programmet Lexmark Mobile Printing
Lexmark Mobile Printing er et gratis nedlastbart program du kan bruke til å skrive ut direkte på Lexmark-skrivere i et bedriftsnettverk (Lexmark-skriveren må ha støtte for direkte utskrift av PDF-dokumenter og bilder). Det er ikke støtte for Microsoft Office-formater.

Lexmark og AirPrint™
Apple iOS-enheter, for eksempel iPhone og iPad, kan finne og koble til Lexmark AirPrint-aktiverte skrivere automatisk i et lokalt Wi-Fi-nettverk, slik at du får en fullstendig trådløs utskriftsløsning. Se mer informasjon Lexmark Airprint. 

Lexmark-program for Google Cloud Print™
Med Lexmark-programmet for Google Cloud Print kan du trygt og enkelt frigi utskriftsjobber du sender til Google Cloud Print.
Se mer informasjon Lexmark Google Cloud Print informasjonssenter.

Lexmark program for Google Docs
Med Lexmark-programmet for Google Docs kan du raskt og enkelt skanne et dokument for å laste det opp til Google Docs-kontoen din, eller du kan bla gjennom og skrive ut filer du har lagret i Google Docs. Se mer informasjon.

Printer Norge hjelper til med oppsett og innstillinger. Ta kontakt printer@printernorge.no.