SETT OPP KOPIMASKIN SELV

Pakke ut kontorskriver selv

De bedrifter som har litt IT kompetanse så kan de sette opp laserskriver selv. Vi sender med vår speditør som leverer kontorskriver til bedriftens gateadresse.

Det er viktig å opplyse om skriverløsningen kan trilles inn i lokalet eller ikke. Speditør bærer ikke kontorskriver i trapper eller styrer med andre hindringer for å få den frem dit den skal stå. Gi oss beskjed hvis det er hindringer som gjør at kopimaskin ikke kan trilles på plass på egne hjul eller Palle.

Når bedriften mottar skriver så kan den pakke ut. Multifunksjonsskriver kommer enten i kartong eller i plast innpakning. Det er viktig at dette gjøres forsiktig slik at det ikke skjæres i kopi maskin og printer.

Det medfølger instruks hva som skal gjøres ved klargjøring av skriver før den kan kobles til strøm. Det er viktig at denne følges. Det er diverse teip og støtte klosser som må fjernes. Disse er ofte ikke lette å se og hvis de ikke er fjernet mens kopimaskin startes så kan det komme opp feilmelding.

Hvis dere ikke finner veiledning utpakking ta kontakt med salgsperson hos oss. Vedkommende sender da en link til elektronisk veileder.

Ved utpakking printer skanner og kopimaskin så bør dere være minst to personer. Printer skal trilles eller løftes av Palle. Det kan være modeller som kommer i to deler hvor printer skal løftes oppå et kabinett. Dette er forholdsvis enkelt men det bør være flere som tar et tak i løftet.

Vårt fjern Supportsenter kan hjelpe via telefon, e-post eller webside ved utpakking.

Når kontorprinter er pakket ut og koblet med strøm og nettverkskabel så er det bare å starte printer. Den vil da gå igjennom en oppstarts prosedyre. Dette tar noen minutter.

Etter oppstart så kan dere via skriverens webside begynne å legge inn bruker preferanser. Dette er vanligvis e-post adresser.

Vi kan også her hjelpe til via vårt Supportsenter. Det avtales tid hvor en servicetekniker kobler seg opp via fjernsupport og konfigurerer alt-i-ett printer slik bedriften ønsker. Det kan være en fordel å ha laget på forhånd en liste med brukernavn og e-post adresser som skal legges inn.

Kontaktinformasjon Support senter support@printernorge.no eller ta kontakt med bedriftens salgskontakt hos oss.