Hvordan velge rett skriver til kontoret

HP-Laserjet M680

Bruk litt tid på å finne ut hva bedriften trenger av en skriverløsning på kontoret. Det kan redusere trykkekostnader mye i en leasingavtale 36 til 60 måneder.

Vi spør alltid våre kunder følgende spørsmål.

  1. Hvor mange sider per dag ganger 220 arbeidsdager er lik forbruk per år.
  2. Trenger bedriften A3 format?
  3. Skal det skannes mye dokumenter?
  4. Trenger dere etterbehandler som stifter og sorterer dokumenter?
  5. Krav til utskriftskvalitet?

De fleste multifunksjons skrivere har stort sett de samme standard funksjoner men det er store prisforskjeller i henhold til kapasiteter, innebygde ekstra funksjoner, programvare og tilleggsutstyr.

Det er forskjell i behovet til en bedrift som trykker 50 sider hver dag enn en annen som trykker 50 sider i timen.
Vi ser nesten som en hovedregel at det alt for ofte står en, det vi kaller, «hardware overkill» laserskriver løsning i bedriften. Dette gjelder spesielt valg av kopimaskin til små bedrifter.

Dette betyr at man har en skriver hvor man trykker 50 sider per dag på en kopimaskin løsning som har kapasitet til 50 sider i timen dvs. 50kopierx8timerx20arbeidsdager=8000 sider per måned.
Man betaler for mange funksjoner man ikke trenger.

En gjennomsnitt bedrift skriver ut på kopimaskiner ca. 50 til 100 sider per dag. Det blir 1000 til 2000 sider per måned. Av dette er 2% i A3 format dvs. 20 til 40 sider per måned.
Dette av de som vet at de må ha A3 kopi format.

Alle andre som ikke har definert at de må ha A3 format før de inngikk en leasing- eller leieavtale skriver heller ikke ut A3 format.
De har en A3 flerbruksskriver som kun brukes til A4 utskrifter.

Her sløses det mye. Penger som i en periode av inntil 60 måneder blir tusenvis av kroner «kastet ut av vinduet».

Når det gjelder krav til utskriftskvalitet så er det forskjell på en bedrift som leier ut skriver og som kun trenger utskrifter til avtaler, bilag til regnskapsfører enn et reklamebyrå som trenger god kvalitet til bilde presentasjoner m.m. Her trengs det høyere oppløsning, ram og kraftigere intern prosessor.

De bedrifter som tar kontakt med oss og svarer på punktene 1 til 5 finner alltid en god og billig laserskriver løsning på vår webside www.rentaprinter.no.
Dette sammen med vårt Print-as-a-Service opplegg.

De av våre kunder som etter en viss tid oppdager at de trenger flere funksjoner, som f.eks. A3 format, så bytter vi bare ut omgående til en ny billig kopimaskin som er tilpasset nye behov.

En viktig ting. Det er ikke best i pris kopimaskin i anskaffelse som er viktig å ha fokus på. Det er de totale drifts- og trykkekostnader i løpet av leasing-/leie kontraktsperioden.

Kontakt oss hvis du har spørsmål eller ønsker tilbud kopimaskin løsning til printer@printernorge.no eller vår webside

https://rent-a-printer.no/kontakt-oss/.