Fått flere tilbud på ny kopi/print/MFP løsning?

Fått flere tilbud på ny kopi/print/MFP løsning?

Hvordan velge det rett? To eller flere kopimaskin tilbudet i fra forhandlere ligger på bordet og man skal ta et valg. Alle tilbud multifunksjonsskriver er som regel med et leie-/leasing beløp per måned oppgitt sammen med en klikkpris avtale. Klikkpris sagt på en annen måte er en pris per sort og en pris per farge utskrift. Som regel oppgitt i øre.

Printer Norge håper når du leser bloggen at vi er en av forhandlere du vurderer. Hvis ikke sjekk vår hjemmeside www.rent-a-printer.no.

Altså du har mottatt tilbud laserskriver og skal ta et valg. Hvilket skal velges? Hvis alle tekniske løsninger er ok dvs. det er nesten ingen forskjell i den tekniske løsningen så koker det ned til hvilken vil være billigst.

Husk du skal låse bedriften i en avtale som varer 36/60 måneder. Når avtalen er signert så komme du deg ikke ut av den før kontraktsperioden er innfridd. I hvert fall Ikke uten at det koster deg masse sure kroner. De vanligste årsaker til at man vil ut av avtaler er feil løsning eller at ting skjer i bedriften som innskrenkninger, oppkjøp eller man må redusere kostnader. Da oppdager man hva man har signert på av kontrakter og avtaler.

Ok hva vil være billigste løsning? Da må du begynne å se i tilbud og/eller avtale du har mottatt det med liten skrift. Er det leasing avtale så kommer etablering- og termingebyr i tillegg. Dette er vanlig med et finansieringsselskap. Er det små beløp som månedlig service-, miljø-, support- og programvare avgifter som nevnes? Alle disse vil i løpet av en avtaleperiode på f.eks. 60 måneder bli store beløp.

Altså skal man sammenlikne tilbud så er det ikke nok med de tall som er lett å se i tilbudet som leie per måned og klikkprisavtale. Man må få med alle de andre for å riktig sammenlikningsgrunnlag.

For å gjøre dette arbeidet enkelt har vi laget en webside hvor man kan gjøre sammenlikninger.

Gå til denne siden http://new.rent-a-printer.no/kalkulator/

Her kan du legge inn tallverdier å se hva de utgjør i en lengre leie-/leasing periode.

Husk når du sammenlikner også å hente tilbud i fra Printer Norge. Sjekke våre Lexmark BSD modeller til små- og mellomstore bedrifter. Gå til http://printerdeler.no/toner-deler-category/lexmark-bsd-skriver-kopimaskin/. Gå inn på en aktuell modell. Trykk på «økonomi» knappen for våre priser per kopi. Bruk pris per kopi for sort og farge i sammenlikning.

Trenger du hjelp så send oss en e-post til printer@printernorge.no. Selger hos oss tar da kontakt og viser deg hvordan dette gjøres.